Mijn medische gegevens

www.medischegegevens.nl

Medischegegevens.nl maakt persoonlijke medische informatie toegankelijk voor patiënten in een veilige internet-omgeving.

 

Het MCH heeft sinds 2009 een aansluiting op Medischegegevens.nl. Hierdoor komen gegevens zoals brieven aan uw huisarts, labuitslagen van onderzoeken, onderzoeksverslagen en röntgenfoto's automatisch online beschikbaar. Hierdoor kunt u thuis rustig uw persoonlijke gegevens bekijken en deze informatie delen met anderen.

Hoe kan ik meedoen aan medischegegevens.nl?

U kunt zich aan de balie in de centrale hal van het MCH inschrijven voor online inzage van uw medische gegevens. Neem uw legitimatiebewijs mee. U kunt via de website van medischegegevens.nl alvast het inschrijfformulier downloaden en thuis invullen.

 

Dan is het verder heel simpel. U heeft alleen een mobiele telefoon en een computer met internetaansluiting en mailadres nodig. Via de telefoon krijgt u elke keer dat u inlogt een nieuwe code waarmee u toegang krijgt tot uw gegevens.


Het MCH biedt u deze dienst gratis aan, u hoeft geen abonnement te betalen. De door ons verstuurde SMS'jes kosten u ook geen geld, en het helpdesknummer is tegen gewone telefoontarieven bereikbaar.


Meer informatie

Zie website: www.medischegegevens.nl

Video
Inzage medische gegevens

Uw ziekenhuis houdt uw medische gegevens nauwkeurig bij.

Nu kunt u, wanneer en waar u maar wilt, zelf inzage krijgen via:

 

www.medischegegevens.nl

Direct inloggen
mijn.medischgegevens.nl

Aangemeld voor online inzage van uw medische gegevens?

Dan kunt u direct inloggen via:

 

mijn.medischegegevens.nl

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.