Laatste nieuws

Paul Doop nieuwe bestuurder MCH

Paul Doop nieuwe bestuurder MCH
28 augustus 2013

De raad van toezicht van Medisch Centrum Haaglanden (MCH) heeft drs. Paul Doop benoemd tot lid raad van bestuur MCH met ingang van 1 januari 2014. Vanaf die datum bestaat de raad van bestuur uit hem en bestuursvoorzitter drs. Willem Geerlings.

 

Doop is op dit moment vicevoorzitter van het College van Bestuur van de Universiteit van Amsterdam (UvA) en de Hogeschool van Amsterdam (HvA). In deze functie heeft hij onder meer de portefeuilles financiën, ICT en vastgoed. Daarnaast is hij ad interim lid van de raad van bestuur van het Academisch Medisch Centrum (AMC) in Amsterdam, waar hij verantwoordelijk is voor financieel beleid en beheer, zorginkoop en huisvesting. Hij studeerde Bestuurskunde, met specialisatie Openbare Financiën in Nijmegen en Leiden.

 

De raad van bestuur van het MCH kent geen portefeuilleverdeling naar onderwerp, maar is integraal eindverantwoordelijk voor de organisatie. Het MCH staat aan de vooravond van een fusie met de Stichting Bronovo-Nebo (waartoe ook het Bronovo Ziekenhuis behoort) begin 2014. In de loop van 2014 neemt Doop de taken van Geerlings over als bestuursvoorzitter.

Specialisme 
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.