Laatste nieuws

MCH organiseert eerste winterwandeltocht voor Bewegen tegen kanker

MCH organiseert eerste winterwandeltocht voor Bewegen tegen kanker
22 november 2012

Ruim 130 wandelaars hebben zich inmiddels opgegeven voor de Winterwandeltocht op zondag 25 november voor Bewegen tegen Kanker. Deelname kost € 10,- voor volwassenen en € 5,- voor kinderen en de opbrengst gaat naar Bewegen tegen Kanker. Begin- en eindpunt van de tocht van 7,5 km is MCH Antoniushove. Het is de eerste Winterwandeltocht die het MCH organiseert in samenwerking met ADO Den Haag.

 

Samen in beweging zijn, en tegelijkertijd geld ophalen voor Bewegen tegen Kanker. Dat is het doel van de Winterwandeltocht. De deelnemers zijn MCH-medewerkers en andere geïnteresseerden. Gastheer is Eppo van Nispen tot Sevenaer, directeur van Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek. De tocht begint om 13.15 uur bij de hoofdingang van MCH Antoniushove, na een optreden van Robin Reitsma om 12.00 uur en een gezamenlijke warming up onder leiding van ADO Den Haag-speler Aleksander Rankovic. De finish is om 14.30 uur, waarna nogmaals een optreden van Robin Reitsma volgt.

 

Aan de overkant van MCH Antoniushove, in winkelcentrum Leidschenhage, is op hetzelfde moment van 11.30 tot 16.30 uur een paaltjesvoetbaltoernooi voor kinderen. Ook de opbrengst hiervan gaat naar Bewegen tegen Kanker.

 

Inschrijven voor de wandeltocht is helaas niet meer mogelijk.

Specialisme 
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.