Laatste nieuws

Bereikbaarheid MCH Antoniushove en MCH Westeinde juli 2013

Bereikbaarheid MCH Antoniushove en MCH Westeinde juli 2013

25 juni

Rondom beide locaties van het MCH vinden momenteel wegwerkzaamheden plaats. Bij MCH Antoniushove gaat het om de afsluiting (deels) van de Burgemeester Banninglaan. Bij MCH Westeinde zorgt de afsluiting van de Loosduinsekade voor oponthoud voor autoverkeer. Door werkzaamheden in de tramtunnel Grote Marktstraat zijn vrijdag 5 tot en met vrijdag 12 juli de halten Grote Markt en Spui gesloten. Tram 2, 3, 4 en 6 rijden via een andere route naar halte MCH Westeinde. Houd hier bij uw bezoek rekening mee. 

 

MCH Antoniushove: Burgemeester Banninglaan deels afgesloten voor verkeer 

Momenteel wordt de belijning op de kruising Heuvelweg/Burgemeester Banninglaan aangebracht en komen er tijdelijke verkeerslichten. Op donderdag 27 juni kan verkeer op de Heuvelweg bij de kruising weer rechtsaf slaan richting Leidschendam Centrum. De middenberm in de Burgemeester Banninglaan, die tijdelijk is aangepast om verkeer van en naar winkelcentrum Leidsenhage mogelijk te maken, wordt weer dichtgezet.

 

Tramhalte

In de Burgemeester Banninglaan komt tegenover MCH Antoniushove een nieuwe halte voor de tramlijnen 2 en 19. Deze halte is begin juli gereed. Tot die tijd is de Burgemeester Banninglaan tussen de Heuvelweg en de Patrijslaan afgesloten voor verkeer. Kijk voor de reisadvies op de site van de HTM

 

MCH Westeinde: afsluiting Loosduinsekade

 In verband met rioleringswerkzaamheden is de Loosduinsekade afgesloten:

  • tussen Zuiderparklaan en Lijnbaan van 13 mei tot 18 oktober
  • bij de kruising Apeldoornselaan van 1 juli tot 15 juli
  • bij de kruising De la Reyweg van 29 augustus tot 13 september

Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de Valkenboslaan - Laan van Meerdervoort en Koningin Emmakade.

 

Afsluiting kruising Loosduinsekade/Zuiderparklaan

De werkzaamheden op de kruising Loosduinsekade/Zuiderparklaan vinden plaats binnen de zomervakantie. De kruising is van 29 juli tot 19 augustus afgesloten voor al het verkeer. Borden geven de omleidingen aan.

Kijk voor meer informatie ook op de site van de gemeente Den Haag

 

5 tot en met 12 juli wijzigingen in lijn 2,3,4 en 6

Van vrijdag 5 tot en met vrijdag 12 juli worden de sporen in de tramtunnel Grote Marktstraat vervangen. De halten Grote Markt en Spui zijn dan gesloten. Tram 2, 3, 4 en 6 rijden via een andere route naar halte MCH Westeinde, wat betekent dat reizigers rekening moeten houden met extra reistijd. Bovendien rijden tram 2 en 6 deze week met rood-beige trams. Reizigers die afhankelijk zijn van een gelijkvloerse instap, kunnen tijdelijk niet mee met deze trams.  Kijk voor de exacte omleiding en reisadvies op de site van de HTM

Specialisme 
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.