Agenda

ICD patiëntendagen

21 september 2013 09:30 tot 15:45

Hoewel u als ICD-dragers (Implanteerbare Implanteerbare Cardioverter Defibrillator) een groep patiënten vormt met een grote diversiteit aan hartproblemen, hebt u een gemeenschappelijk kenmerk: uw ICD. De ontwikkelingen op het gebied van ICD's staan, zoals u waarschijnlijk hebt gemerkt, niet stil. Door samenwerking in de regio optimaliseren wij de kwaliteit van zorg. Wij vinden het belangrijk om u van al deze ontwikkelingen op de hoogte te stellen. Daarom organiseren wij op zaterdag 21 september 2013 in samenwerking met het Medisch Centrum Haaglanden een ICD patiëntendag. Deze dag wordt gehouden in congrescentrum de Leeuwenhorst, Langelaan 3, 2211 XT in Noordwijkerhout. 

 

Tijdens deze dag belichten we verschillende onderwerpen en discussiëren we met u over de zorg rondom ICD's. Uiteraard staat het informatieve karakter van deze dag voorop, maar daarnaast is het de bedoeling dat u ons en elkaar eens op andere wijze kunt ontmoeten dan in het ziekenhuis. Wij beseffen dat het voor u belangrijk is dat ook uw partner/naaste geïnformeerd is over de laatste ontwikkelingen binnen de zorg. U kunt zich als u wilt op deze dag laten vergezellen, maar vanwege de zaalcapaciteit kunt u maximaal één persoon meenemen.

Om de kosten van de dag te drukken vragen wij u een kleine bijdrage, te weten 5 euro p.p., welke u op de dag zelf bij de ingang kunt voldoen. 

Programma en aanmelden

U kunt zich aanmelden via de website www.hartcentrum.nl/leven-na-een-hartinfarct/icd-patientendagen . Op deze website vindt u ook het volledige programma van deze dag.

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.