Agenda

10 mei 2016 10:00 tot 17:00

Ook dit jaar nodigt MCH-Bronovo u weer uit voor de Europese Dag van de Beroerte. Wij screenen u op risicofactoren voor het optreden van een beroerte en geven hier informatie over. Het doel is om de kans op een beroerte te verkleinen.

 

10 mei 2016 18:00 tot 20:00

Op dinsdag 10 mei presenteert Mirjam Graat, leerling-verpleegkundige in MCH-Bronovo, haar boek Mijn Kankermarathon. Na de diagnose borstkanker besluit Mirjam zo goed mogelijk met de ziekte om te gaan. Ze schreef met veel vaart, humor en zelfspot een boek over de weg die ze aflegde en hoe haar passie hardlopen haar hielp. Mirjam gunt alle lezers van het boek ‘een geluk bij een ongeluk’.

11 mei 2016 09:30 tot 11:30

In MCH Antoniushove vindt iedere tweede woensdagochtend van de maand, behalve in de maanden juli en augustus, een contactochtend plaats voor patiënten die behandeld zijn, of nog steeds behandeld worden, wegens borstkanker. De bijeenkomst kan ook bezocht worden door patiënten die niet in MCH Antoniushove behandeld zijn. Het doel van de ochtend is het uitwisselen van ervaringen met lotgenoten. 

21 mei 2016 10:00 tot 13:00

Zaterdag 21 mei vindt de landelijke Huidkankerdag plaats. De dermatologen van MCH-Bronovo doen hier aan mee. Tijdens de Huidkankerdag krijgt u op locatie Antoniushove informatie over huidkanker, veilig zonnen en kunt u uw huid laten controleren op eventuele verdachte plekjes door een dermatoloog.

09 juni 2016 10:00 tot 14:00

Het bestuur van de Stomavereniging regio Zuid-Holland, organiseert in samenwerking met de stomaverpleegkundigen van het MCH Bronovo (locaties Antoniushove, Bronovo en Westeinde) te Den Haag inloopochtenden voor stomadragers, hun partners en overige belangstellenden.

 

30 juni 2016 19:30 tot 21:00

Bent u zwanger en gaat u mogelijk in het ziekenhuis bevallen, dan bent u van harte welkom op onze informatiebijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst ontvangt u van de gynaecoloog en de verpleegkundigen, uitgebreide informatie over bevallen in het MCH. Daarna kunt u de verloskamer zien en de informatiemarkt bezoeken

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.