Agenda

05 maart 2015 19:30 tot 21:00
Bent u zwanger en gaat u mogelijk in het ziekenhuis bevallen, dan bent u van harte welkom op onze informatiebijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst ontvangt u van de gynaecoloog en de verpleegkundigen, uitgebreide informatie over bevallen in het MCH. Daarna kunt u de verloskamer zien en de informatiemarkt bezoeken
07 maart 2015 10:45 tot 13:00

De Sarcoïdose Belangenvereniging organiseert in samenwerking met Medisch Centrum Haaglanden een informatiebijeenkomst over sarcoïdose en zo tevens een kennsimaking met het Interstitiële Longziekten-team van het MCH.

 

 

 

10 maart 2015 19:30 tot 21:00

Naast de voorlichtingsbijeenkomsten over bevallen in het MCH zijn er ook cursusdagen voor zwangeren. Deze cursusdagen over zwangerschap, bevalling en kraamtijd zijn voor alle zwangere vrouwen die onder begeleiding zijn bij het MCH of verloskundigenpraktijk Femme.

11 maart 2015 09:30 tot 11:30

In MCH Antoniushove vindt iedere tweede woensdagochtend van de maand, behalve in de maanden juli en augustus, een contactochtend plaats voor patiënten die behandeld zijn, of nog steeds behandeld worden, wegens borstkanker. De bijeenkomst kan ook bezocht worden door patiënten die niet in MCH Antoniushove behandeld zijn. Het doel van de ochtend is het uitwisselen van ervaringen met lotgenoten. 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.