Afspraak maken

Uw afspraak

Op deze pagina vindt u informatie over hoe u een afspraak kunt maken met het ziekenhuis MCH Westeinde in Den Haag en MCH Antoniushove in Leidschendam. U vindt hier ook informatie over de verwijsbrief en het laten maken van de patiëntenpas. 

 


 

Een afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar ons Afsprakencentrum. Het Afsprakencentrum is van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 - 17.00 uur telefonisch bereikbaar.

 

  • Afsprakencentrum: (070) 330 24 45

 

Bij een aantal poliklinieken kunt u online een afspraak maken.

 

Wanneer uw mobiele nummer bij ons bekend is, dan ontvangt u een herinnerings-sms voor uw afspraak. Heeft u verschillende afspraken? Dan ontvangt u een sms voor uw eerste afspraak.

 


  

Een afspraak annuleren

Heeft u een afspraak gemaakt maar bent u verhinderd? Laat het dan uiterlijk 24 uur voor uw afspraak telefonisch weten aan het Afsprakencentrum. Bij het niet op tijd annuleren van uw afspraak zijn kosten verbonden.     

 


 

Voorkom MRSA-besmetting

Het ziekenhuis wil voorkomen dat een mogelijke MRSA-besmetting zich kan verspreiden binnen het ziekenhuis. Wilt u bij het maken van een afspraak ons melden wanneer u denkt besmet te kunnen zijn?

 

In onze MRSA-folder vindt u informatie over hoe u MRSA kunt oplopen en welke maatregelen nodig zijn om verspreiding te voorkomen.

 


 

Meer weten over het MCH?

Het patientenmagazine Piccolo bevat nieuws en informatie voor patiënten. Vanaf pagina 10 vindt u ook informatie over uw verblijf en opname in het ziekenhuis. 

 


 

 

Op alle diensten van het MCH zijn Algemene Voorwaarden van toepassing. Deze zijn in diverse talen verkrijgbaar bij de informatiebalie en de Centrale Kas in het MCH.

 

Belangrijk om te weten wachtkamter230
Altijd verwijsbrief nodig

Informatie over de verwijsbrief

 

Patiëntenpas laten maken

Informatie over inschrijven

 

Betalen van ziekenhuiszorg

Kosten en zorgverzekering

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.