Afspraak maken

Uw afspraak

Op deze pagina vindt u informatie over hoe u een afspraak kunt maken met het ziekenhuis MCH Westeinde in Den Haag en MCH Antoniushove in Leidschendam. U vindt hier ook informatie over de verwijsbrief en het laten maken van de patiëntenpas.

 


 

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar ons Afsprakencentrum. Het Afsprakencentrum is van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 - 17.00 uur telefonisch bereikbaar.

 

Afsprakencentrum: (070) 330 24 45

 

Bij een aantal poliklinieken kunt u online een afspraak maken.  

 


 

Herinnerings-sms

Wanneer uw mobiele nummer bij ons bekend is, dan ontvangt u een herinnerings-sms voor uw afspraak. In de sms staat geen tijdstip van de afspraak vermeld. Sommige patiënten hebben namelijk meer afspraken op één dag. Bij bepaalde afspraken moeten patiënten zich eerder melden voor een vooronderzoek. Dit wordt aan de patiënt doorgegeven bij het maken van de afspraak. Om verwarring te voorkomen, wordt daarom geen tijdstip in de sms genoemd.

 

Uw ervaring bij het maken van een afspraak

We streven naar snelle en goede service bij het maken van afspraken. Dat lukt vaak wel, maar niet altijd. We horen graag uw ervaring zodat we onze service kunnen verbeteren. Dit kan via het online U maakt ons beter formulier

 

Wat neemt u mee naar uw afspraak? 

  • legitimatiebewijs (paspoort, rijbewijs of identiteitskaart)
  • bewijs van inschrijving van uw ziektekostenverzekering
  • Burger-servicenummer (BSN). Dit persoonsgebonden nummer staat op rijbewijs, paspoort en identiteitskaart
  • uw actueel medicijnoverzicht

 

Een afspraak annuleren

Heeft u een afspraak gemaakt maar bent u verhinderd? Laat het dan uiterlijk 24 uur voor uw afspraak telefonisch weten aan het Afsprakencentrum. Bij het niet op tijd annuleren van uw afspraak zijn kosten verbonden.     

 

Zorgverzekering

De meeste ziekenhuiszorg wordt volledig of gedeeltelijk vergoed door uw zorgverzekeraar. Sommige behandelingen vallen onder een aanvullende verzekering, of worden helemaal niet vergoed. Informeert u voordat u een afspraak maakt in het MCH bij uw zorgverzekeraar of uw behandeling in het MCH met uw polis vergoed wordt. Zie ook Kosten en verzekeringen

 

Voorkom MRSA- of BRMO-besmetting

Het ziekenhuis wil voorkomen dat een mogelijke MRSA-besmetting of BRMO zich kan verspreiden binnen het ziekenhuis. Wilt u bij het maken van een afspraak ons melden wanneer u denkt besmet te kunnen zijn?

 

Wilt u weten of u mogelijk besmet bent? 

Check hiervoor onze 7 vragen

 

Zie ook onze folders over hoe u MRSA of BRMO kunt oplopen en welke maatregelen nodig zijn om verspreiding te voorkomen.

 

 

Meer weten over het MCH?

Het patientenmagazine Piccolo bevat nieuws en informatie voor patiënten. Vanaf pagina 10 vindt u ook informatie over uw verblijf en opname in het ziekenhuis. 

 


 

Op alle diensten van het MCH zijn Algemene Voorwaarden van toepassing. Deze zijn in diverse talen verkrijgbaar bij de informatiebalie en de Centrale Kas in het MCH.

 

Belangrijk om te weten wachtkamer230a

Altijd verwijsbrief nodig

Informatie over de verwijsbrief

 

Patiëntenpas laten maken

Informatie over inschrijven

 

Indentificatieplicht in de zorg

Legitimatie ook voor kinderen

 

Check of uw behandeling wordt vergoed

Kosten en zorgverzekering

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.