MCH Westeinde

MCH Westeinde

Het Medisch Centrum Haaglanden (MCH) is een topklinisch ziekenhuis. MCH Westeinde is een typisch binnenstadsziekenhuis in hartje Den Haag.

Adresgegevens

Bezoekadres

Lijnbaan 32
2512 VA Den Haag


Postadres

Postbus 432
2501 CK Den Haag


Tel:  (070) 330 20 00
Fax:  (070) 380 94 59

 

Routeplanner

Plan route met GoogleMaps

Openbaar vervoer

Het ziekenhuis is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Onze locaties hebben een tramhalte voor de deur.

 

Heeft u een afspraak in het MCH Westeinde? Wij adviseren, als dit mogelijk is, om met het openbaar vervoer naar MCH Westeinde te komen vanwege het beperkt aantal parkeerplaatsen direct bij het ziekenhuis.

 

U kunt uw route naar MCH Westeinde, MCH Antoniushove of ziekenhuis Bronovo plannen met de online REISwijzer. Voor eventuele wijzigingen in het openbaar vervoer adviseren wij u om, voordat u naar het MCH komt, de website van de HTM te raadplegen.

 

Openbaar vervoer routeplanner

De openbaar vervoer routeplanner van 9292 is een routeplanner voor al het openbaar vervoer in Nederland voor bus, trein, tram en metro. Met deze routeplanner kunt u een keuze maken voor de wijze van vervoer naar het ziekenhuis en terug. 

 

Parkeren MCH Westeinde

In Den Haag wordt altijd gewerkt aan het vernieuwen van de stad. Voordat u vertrekt, is het handig om te checken op de site van de gemeente Den Haag of er wegopbrekingen zijn. 

 

Het MCH Westeinde is een binnenstadsziekenhuis en heeft een beperkt aantal parkeerplaatsen aan de achterzijde van het ziekenhuis. Wij adviseren, als dit mogelijk is, om met andere vormen van vervoer naar het MCH Westeinde te komen. 

 

Komt u met de auto, houdt u dan rekening met extra tijd voor het parkeren van uw auto bij het MCH Westeinde of in de omgeving. De omliggende parkeergarages liggen op ongeveer 10 minuten loopafstand van het MCH Westeinde.

 

De dichtsbijzijnde parkeergarage is City Parking (aan het einde van het Westeinde richting centrum rechtsaf en volgende stoplicht links). Alternatieven zijn ook de Torengarage en Lutherse Burgwal.

 

 

Parkeertarieven

 

 

Eerste 2,5 uur € 0,80 per half uur  
Eerste 30 minuten € 0,80
1 uur € 1,60
1,5 uur € 2,40  
2 uur € 3,20
2,5 uur € 4,00 
Vervolgens € 1,80 per uur (3 uur) € 5,80
4 uur € 7,60
8 uur € 14,80
Geen maximum dagtarief  
Verloren kaart € 25,00 

 

Invaliden

De parkeerplaatsen voor invaliden bevinden zich bij de hoofdingang van het ziekenhuis aan de Lijnbaan.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.